VLT от Danfoss



Перетворювачі частоти VLT від Danfoss представлені у новому корпусі

Компанія Danfoss випустила ринку перетворювачі VLT в новому стильному корпусі типорозміру «Е». тепер пристрій має ширший функціонал та додаткові типорозміри за потужностями.

При цьому всім розміри корпусу стали значно меншими, а ось можливості розширилися.

Частотні перетворювачі в оновленому корпусі будуть випускатися у трьох класах захисту: IP20 – для монтажу в шафу та IP21/IP54 – для встановлення безпосередньо на підлозі у щитовій. Залежно від необхідності та умов експлуатації ви підбираєте оптимальний перетворювач для конкретного випадку.

З покращеним VLT ви отримуєте найвищу потужність для установок з параметрами до 800 кВт. Виробник досяг таких властивостей шляхом ефективного використання потужностей напівпровідників та використання найсучасніших та інноваційних технологій тепловідведення.

Новий чудовий дизайн вдало поєднується з функціональністю. Унікальний канал із тильного боку ідеально справляється із відведенням теплових втрат від радіатора і при цьому уникає контакту з електронікою. Пристрій VLT зроблено так, щоб між тильним каналом та найближчою електронікою знаходився надійний захист у вигляді панелі із класом захисту IP54/Type12. Такий спосіб відведення дозволяє 90% теплових втрат легко вивести назовні і контролювати температуру всередині корпусу, уникнути її підвищення. Також така організація відведення у перетворювачі дозволяє знизити забруднення компонентів пристрою. Все це разом призводить до збільшення терміну служби частотного перетворювача VLT у новому красивому та функціональному корпусі.

Новинка від Danfoss дозволить вам купити бажане обладнання та отримати набагато більше, ніж ви очікуєте. ви завжди можете оформити замовлення та оцінити переваги нового дизайну на практиці.