registradores-SCHNEIDER



Нові температурні датчики від Schneider Electric

Офіційний партнер «Ексіком ЛТД» компанія Schneider Electric запропонувала на ринку новітні реєстратори інформації для обладнання ClimaSys DT.

Українська компанія «Ексіком ЛТД» офіційно отримала сертифікат сервісного партнера департаменту A&D компанії Siemens.

Нові датчики розроблені для аналізу мікроклімату пристроїв, які тільки введені в експлуатацію або давно працюють.

Відомо, що умови роботи, температура, вологість та інші параметри є важливими для працездатності електронного або електричного обладнання, встановленого в шафу. Неправильний температурний режим може мати негативні наслідки:

  • погіршення параметрів обладнання;
  • зниження рівня безпеки пристроїв та надійності;
  • зменшення експлуатаційних можливостей шафи.

Сучасні ClimaSys DT – це можливість відповідати вимогам безпечного мікроклімату, які є обов’язковими для електричного та технічного обладнання. Нові датчики чудово впораються з контролем температурного режиму пристроїв у критично необхідних шафах та сумісні з будь-якими панелями управління, що можуть використовуватися всередині приміщення або на вулиці.

ClimaSys DT підійде для тестування/оцінки давно встановленого обладнання або нового. Для нових установок рішення ClimaSys DT допоможе створити оптимальні умови, надасть інформацію про вологість, градуси, ймовірність виникнення конденсату, необхідність вентилювання шафи і т.д. Для обладнання в роботі рішення покаже ефективність його роботи, потужність усередині шафи, безпеки, надійності пристроїв усередині, місця коливання температури, перегріву, ризик виникнення конденсату тощо.

ПЗ EffiClima дозволяє операторам оперативно отримувати дані з датчиків ClimaSys DT та повноцінно стежити за змінами умов роботи обладнання. Також програма ProClima допоможе провести аналіз отриманої інформації та запропонує необхідні дії для збереження/відновлення мікроклімату в кожній окремій шафі керування.

Рішення ClimaSys DT чудово підходить для обчислення потужності, що розсіюється, для максимальної ефективності обладнання, характеристики постійного температурного режиму. Оператор обладнання з легкістю отримає доступ до таких характеристик як точка роси, вологість, температура та інших безпосередньо обладнання, довкілля тощо. У програмному комплексі можна дані зафіксувати та проаналізувати. Так легко можна стежити за підтримкою необхідного мікроклімату.

Новинка чудово підійде для електротехнічних шаф лінійок Spacial, Thalassa та ClimaSys. Ви можете придбати обладнання в каталозі компанії «Ексіком ЛТД».