ИБП



Нове розширення лінійки ДБЖ, що масштабуються, від Schneider Electric

Компанія Schneider Electric представила на ринку розширення серії Galaxy VX масштабованих ДБЖ. Тепер у лінійці цієї серії є ДБЖ потужністю 1000-1500 кВт.

Новинки чудово впораються із захистом від втрати електроживлення великих ЦОД, яким спочатку потрібна менша потужність. Найбільш потужні ДБЖ дозволяють з легкістю змінити конфігурацію рішення великої компанії та задовольнити потреби розширення бізнесу.

Серія ДБЖ Galaxy VX створена на базі знаменитої платформи Galaxy VМ, але має свої відмінності у вигляді одиничного коефіцієнта потужності на виході, більшої потужності на силову шафу (близько 250 кВт), при цьому розміри пристрою залишаються аналогічними. Всі ДБЖ цієї серії допоможуть швидко та ефективно доповнити конфігурацію силовими шафами при зростанні навантаження та дозволяють забезпечити резервування під час змін вимог до системи безперебійного живлення. ДБЖ Galaxy VX можуть похвалитися високою масштабованістю, що знижує витрати на будь-якому етапі проектування, монтажу та подальшої експлуатації.

Нові ДБЖ можуть легко працювати в режимі подвійного перетворення, оскільки в їх конструкції використовується чотирирівневий інвертор. Ефективність роботи становить більше 96,4 %, а режимі ECOnversion – до 99 %. Цей інвертор успішно працює зі зниженою напругою перемикання, що дозволяє отримати кращу надійність за високої температури. Режим ECOnversion розроблений так, щоб дозволяти прибрати більшість проблем, що зустрічаються в класичних ECO-режимах, дозволяє миттєво переключитися на роботу від ДБЖ при зникненні електрики, забезпечує заряд батарей, в ньому встановлений активний фільтр гармонік на вході, що дозволяє уникнути встановлення додаткового пристрою. Нові ДБЖ дають можливість організувати роботу пристрою за розкладом та перемикати режими у певний час. Так можна досягти збалансованого підходу до вимог різних дата-центрів.

Серія ДБЖ Galaxy VX оснащена потужними зарядними пристроями та сумісні з різними сучасними системами зберігання енергії, наприклад, Li-ion. Це дозволяє досягти збалансованого рішення, при цьому дворазово заощадивши на площі, яку займає пристрій, вазі, водночас при зменшенні вартості володіння, збільшенні терміну роботи та керованості системи загалом.

Нові ДБЖ Galaxy VX ідеально сумісні з програмним забезпеченням StruxureWare Data Center Expert, при цьому дозволяють безпечно віддалено адмініструвати систему.