Сименс



Компанія Siemens працює над створенням інтернет-платформи для друку на 3D-принтері на запит з будь-якої точки світу

Наш офіційний партнер – компанія Siemens – працює над реалізацією нового інноваційного проекту. Планується створити онлайн-платформу, яка для кожного користувача відкриє можливості проектування виробів та їхнього друку на 3D-принтері. Здійснити це буде можливо з будь-якої точки світу. Вже 2018 року планується запустити таку платформу.

На виставці Hannover Messe 2017 увесь світ почув про далекосяжні плани Siemens щодо розширення можливостей 3D-друку для величезного кола покупців. Так можна буде виробникам зміцнити свої позиції на ринку, розширитись, а покупцям отримати бажане з перших рук.

Представники Siemens наполягають на тому, що запуск такої інтернет-платформи дозволить створити об’єднане коло світових виробників, використовувати ефективно ресурси, які мають у своєму розпорядженні, відкрити для будь-якого бажаючого можливості технології друку на 3D-принтері і показати потенціал використання цих технологій у бізнесі. У 2018 році планується повноцінне функціонування онлайн-платформи, над якою працюють фахівці компанії зі створення програмного забезпечення для управління циклом життя продукту.

Також компанія сподівається, що користувачі, човни нової спільноти зможуть покращити свої зовнішні зв’язки, отримати корисну інформацію, поділитися знаннями, що дозволить підвищити ефективність виробництва, кваліфікацію, об’єднатися для реалізації нових інноваційних проектів та визначити для адитивного виробництва інший рівень застосування в промисловості.

Дещо раніше компанія вже заявляла про свої плани щодо створення універсальної цифрової платформи для інтернету речей. Вона допоможе прискорити та спростити всі процеси від створення проекту до доставки та використання. Тут Siemens бореться за лідерство з General Electric, де також працюють над створенням аналогічної платформи.

У нашому каталозі ви знайдете новинки від компанії Siemens та вигідні пропозиції!