форма 3



HyperPOD від компанії Schneider Eletric – нова модульна конструкція для машинних залів

Наш партнер Schneider Eletric представив ринку нову систему контейнеризації, яка стане чудовим рішенням для гарячих/холодних зон машинних залів та організації серверних приміщень.

HyperPOD призначений зменшити витрати на експлуатацію, збільшити ефективність використання енергоресурсів, дозволяє досягти масштабованості та гнучкості. Система контейнеризації чудово підійде для модернізації машинних залів центрів обробки даних, серверних приміщень низької щільності або середньої.

Система контейнеризації HyperPOD є самонесучою, легко встановлюється в серверну, дозволяє монтувати елементи необхідної інфраструктури до монтажу стійкового обладнання, дозволяє легко монтувати або рухати шафи при подальшій експлуатації. Якщо утворюються вільні стійко-місця, їх легко можна тимчасово закрити заглушками відповідного розміру.

Висота зони, що ізолюється, може змінюватися до 3,7 м, а ширина становить 0,9-1,2 м. З торця монтуються двері розсувного типу, що дозволяє забезпечити гнучкість та звести до мінімуму специфіку планування обладнання для машинного залу. Також ви можете монтувати цю модульну конструкцію до стіни однієї зі сторін. HyperPOD дозволяє встановлювати практично будь-яке обладнання та суттєвих обмежень не пред’являє. Система контейнеризації чудово поєднується з будь-якими шафами до 52 U і не потребує певної ширини чи висоти шаф. HyperPOD чудово підходить для модульних конфігурацій, що дозволяє розширюватися з кроком 8-12 стійок. Система контейнеризації чудово сумісна з різними системами пожежної безпеки, охолодження, забезпечення електрикою.

Наші інженери допоможуть вам знайти оптимальну конфігурацію, функціональність HyperPOD, забезпечити оптимальну сумісність із підсистемами ЦОД, які існують та використовуються. Ви можете у будь-який момент отримати повноцінну консультацію щодо можливостей застосування новинки від Schneider Eletric. Телефонуйте нам зараз!.